Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid zegeviert in bewogen duel met Sociedad

Laatste update:

Real begon uitstekend in de turbulente openingsfase. Al na negentig seconden spelen spleet Sami Khedira de defensie open met een heerlijke pass en rondde Karim Benzema af voor de 1-0. Daarmee was hij de eerste doelpuntenmaker voor Real in het nieuwe kalenderjaar; vorig jaar was hij ook al de maker van het eerste Real-doelpunt in 2012. De fans waren nauwelijks gestopt met juichen of aan de andere kant was het raak. Sluitpost Adán legde Carlos Vela neer in het strafschopgebied, kreeg een directe rode kaart en maakte op die manier weer plaats voor Casillas. Slachtoffer van het hele gebeuren was José Callejon, die zag dat Casillas zijn eerste actie van de wedstrijd niet kon omzetten in een daad van formaat.

De sluitpost werd van elf meter de verkeerde kant op gestuurd door Xabi Prieto: 1-1. Sociedad zat goed in de wedstrijd, met een man meer tekende de ploeg van coach Philippe Montanier voor 59 procent van het balbezit, en het scheelde weinig of Prieto had zijn tweede van de wedstrijd gemaakt. Die zou er ook komen, maar niet voordat Khedira de 2-1 op het bord had gezet. De Duitser verlengde met zijn hak een schot van Ricardo Carvalho. Zoals gezegd zou Prieto een tweede treffer maken en dat gebeurde zeven minuten voor rust. Hij had geluk dat een gekraakt schot voor zijn voeten terechtkwam, maar de afronding was koeltjes.

Omdat Khedira op slag van rust miste voor open doel, zou het bij vier doelpunten voor de onderbreking blijven. De tijd van Cristiano Ronaldo, in de eerste helft door de wissel van Casillas eens niet de meest besproken man van het veld, zou na de pauze aanbreken. Ruim twintig minuten voor tijd haastte de Portugees zich achter een heerlijk balletje van Benzema aan en met zijn linkervoet passeerde hij Sociedad-keeper Raúl Bravo voor de belangrijke 3-2. Toen de sterspeler niet veel later mocht aanleggen voor een vrije trap gingen de toeschouwers in Bernabéu alvast staan. Ronaldo produceerde een van zijn befaamde zwabberballen en sluitpost Bravo ging gigantisch in de fout: hij ging met twee handen de lucht in, maar liet het ding toch nog tussen hem en de lat doorlippen.

Gelopen zaak, zo leek het, maar Prieto maakte het vlak na de 4-2 weer spannend. Hij ontsnapte over de rechterkant en liet Casillas kansloos met een schot in de verre hoek. Het spectaculaire duel kwam weer helemaal tot leven en Daniel Estrada zorgde voor nog wat meer beroering: de verdediger van de bezoekers pakte zijn tweede gele kaart na een onhandige tackle op Ronaldo. Een slotoffensief van Sociedad leverde vervolgens niet veel meer op, de grootste kansen waren zelfs voor de thuisploeg.

-
Iker Casillas moet gewoon een basisplaats krijgen bij Real Madrid

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties