Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid zet Sergio Ramos niet in bij presentatie nieuw thuisshirt

Laatste update:

De spiraalafbeelding op het shirt verwijst volgens Real naar de fonteinen op het Plaza de Cibeles in het centrum van Madrid, waar altijd feest wordt gevierd door de supporters als er een prijs is gewonnen. "Real Madrid is een uniek team met een unieke historie", verklaart ontwerper Marco Omiccioli namens kledingsponsor Adidas. "We wilden het ontwerp van de shirts van dit seizoen gedurfd en toch eenvoudig houden om de verwachting te weerspiegelen die bij het logo horen, namelijk winnen. Met een betekenisvolle verwijzing naar de Cibeles in de binnenstad en de kleuren van het stadion, wat voor de spelers en fans echt een thuis is, wilden we supporters een gevoel van trots geven wanneer ze het shirt van dit seizoen aantrekken. Real Madrid is altijd al een bijzondere club geweest, en het shirt van dit jaar is niet anders."

Karin Benzema en Marcelo showen het nieuwe shirt van Real Madrid.

Op de verschillende kanalen van Real wordt het nieuwe shirt voor komend seizoen getoond door onder meer Karin Benzema, Marcelo, Eden Hazard en Marco Asensio. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal voor het eerst gebruik worden gemaakt van het shirt voor de jaargang 2021/22. Veel Real-fans vinden het shirt mooi, al klinken er hier en daar ook negatieve geluiden. Verschillende supporters vragen zich ook af waarom boegbeeld Sergio Ramos niet is ingezet bij de campagne rondom het gloednieuwe shirt.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties