Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid zet twee unieke prestaties neer en dompelt Barça in rouw

Laatste update:

Het is tevens de eerste keer dat Real Madrid 22 van haar 23 officiële duels in winst omzet. Alleen het thuisduel met Barcelona (1-3) ging verloren. Real Mallorca was hard op weg om een uitstekende prestatie neer te zetten. José Mourinho moest in zijn trainersloopbaan maar in één stadion tweemaal genoegen nemen met een doelpuntloze remise: Villa Park. Vorig jaar speelde Real Madrid op Mallorca met 0-0 gelijk.

Gonzalo Higuaín nivelleerde de tussenstand en dat betekent dat hij in de Primera División het beste moyenne heeft: elke zestig minuten een doelpunt. Als we alle toernooien meetellen, dan is José María Callejón de beste speler: hij maakt elke 73 minuten een doelpunt. Real Madrid speelde dit seizoen dertig officiële duels en staat op liefst 97 doelpunten: een moyenne van 3,3 doelpunten per duel.

Real Madrid mag zich voor de 33e maal in haar geschiedenis winterkampioen noemen. In 22 seizoenen werd naderhand ook daadwerkelijk de landstitel gewonnen: 69 procent. Slechts één club werd winterkampioen met een voorsprong van vijf punten of meer en werd naderhand geen kampioen: Real Sociedad in het seizoen 2002/03. Real Madrid heeft in hele historie van de Primera División nog nooit een voorsprong van drie punten of meer na de eerste seizoenshelft uit handen gegeven. Barcelona wacht een zeer zware taak. Sinds de invoering van het driepuntensysteem hebben de Catalanen nog nóóit de titel gewonnen zonder winterkampioen te zijn geweest.

Tot slot nog wat curieuze statistieken: Tomas Hemed is na Yossi Benayoun pas de tweede Israëliër in de geschiedenis van de Primera División die een doelpunt tegen Real Madrid maakt. Cristiano Ronaldo probeerde dit seizoen al 26 keer uit een vrije trap te scoren, maar het wil maar niet lukken met de Portugees. Real Madrid moet nog hard werken aan haar kopkracht. In een maand tijd maakten Barcelona (1), Málaga (2), Granada (1) en Mallorca (1) een kopdoelpunt tegen het team van Mourinho.

Week 2 was goed voor twee minuten vol adembenemende hoogstandjes: het tiki-taka van Villarreal en de hakbal van Mesut Özil zijn slechts twee voorbeelden.


Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
6
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
16
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
30
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties