Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real ondergaat weer vernedering en zet baan Mourinho op het spel

Laatste update:

Voor Málaga was de wedstrijd tegen Real een kans om een uitermate frustrerende week af te sluiten. Vrijdag kreeg de club te horen dat het in de komende vier jaar één seizoen niet in Europa mag uitkomen, als straf voor de financiële wanorde. Men ageerde daar volop tegen en kreeg zaterdag de kans de ellende weg te spoelen tegen de Koninklijke. Dat lukte pas na rust: de beste kansen waren voor de bezoekers, die het oog in oog met Willy Caballero echter vergaten af te maken. Al na drie minuten moest de doelman reddend optreden: hij duwde een zwabberende vrije schop van Cristiano Ronaldo nog net op tijd weg en voorkwam zo de achterstand.

De eerste kans voor Málaga kwam na twintig minuten: Michael Essien blokte een één-twee tussen Isco en Joaquín. Daarna nam Real het heft in handen in La Rosaleda en was het de beurt aan Ronaldo om een demonstratie te geven van zijn kunnen. Scoren lukte de Portugese superster echter niet. Een combinatie met Ángel di María resulteerde, ondanks een meer dan goede schietkans, niet in de 0-1 en kort daarop was de tandem in omgekeerde volgorde ook niet trefzeker: Nacho Monreal hield Di María toen van scoren af. Op slag van rust kopte Pepe een corner vanaf de linkerzijde recht in Caballero's handen. In de tweede helft nam Málaga het initiatief over en kreeg het twee prima kansen, waarvan er één in ging.

Na vier minuten speelde Joaquín vanaf de zijkant Isco aan, op de rand van de zestien meter. De kersverse Golden Boy zette nog één stap en haalde toen door een kluwen van Real-spelers uit richting de linkerhoek. Antonio Adán, de vervanger van bankzitter Casillas, was machteloos op het schot. Javier Saviola maakte er tegen zijn oude club ook nog bijna 2-0 van, maar zijn draaiende schot scheerde langs de kruising naast. Real gaf zich bepaald niet gewonnen en bleef strijden voor wat het waard was. Ronaldo blonk niet bepaald uit, maar ook zonder hem slaagde men erin terug te komen.

Na ruim een uur viel de gelijkmaker voor Real eindelijk. Uit een scrimmage voor het doel mikte Benzema op Caballero en werd de bal via Sergio Sánchez van richting veranderd. Lang mocht Real niet genieten van die opleving, want Roque Santa Cruz maakte na een goede voorzet vanaf rechts en een hakbal van Joaquín met een schot hoog in het doel voor de 2-1. De spanning kwam volledig terug en Málaga maakte de fans helemaal gek toen Santa Cruz ook nog eens de 3-1 binnen joeg. Benzema tikte daarna nog wel Reals tweede binnen uit een assist van Mesut Özil, maar de eerste zege van Málaga op los Merengues sinds 1983 werd wel een feit.

-
Moet José Mourinho ontslagen worden door Real Madrid?

Meer nieuws

Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
0
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
2
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties