Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real ontsnapt dankzij Ronaldo in bizarre slotfase aan puntenverlies

Laatste update:

Real en Elche troffen elkaar voor het eerst na 24 jaar weer en het bezoek nam net als in 1989 de punten mee naar de hoofdstad. Los Franjiverdes verdienden eigenlijk wel een punt, want zij waren in de eerste helft zeker de betere partij in Estádio Manuel Martínez Valero. De Koninklijke begon nog wel erg sterk en kreeg al na twee minuten een goede kans, maar een van koers gewijzigd schot van Ronaldo zeilde naast. Na tien minuten dook de kampioen van de Segunda van vorig seizoen voor het eerst gevaarlijk op voor het doel van Diego López: David Lombán dwong de concullega van Iker Casillas met een kopbal tot een noodzakelijke redding. Even later had López ook een geweldige parade in huis op aan inzet van Javi Marquez.

Het eerste kwart was uiterst vermakelijk en beide ploegen zetten (counter)aanvallen op. Naarmate de helft vorderde, groeide het vertrouwen bij de thuisploeg. Marquez kreeg een goede kans na zwak uitverdedigen van Real en het team van Carlo Ancelotti haalde opgelucht adem toen Sergio Ramos niet met een tweede gele kaart werd bestraft na een overtreding op Coro. Het vertrouwen van Elche liep al gauw in de tweede helft een deuk op, want Ronaldo knalde een vrije trap via de grond en de handen van Manuel Herrera tegen de touwen. Real kon hierdoor op de voorsprong leunen en beperkte zich tot counteren.

Ancelotti besloot zekerheid in te bouwen: hij bracht Asier Illarramendi en Dani Carvajal voor Isco en Luka Modric. Real leek de drie punten inmiddels veilig in de tas te hebben, maar Elche drong in de slotfase nog een keer aan. Aáron Níguez schoot vijf minuten voor tijd al net over en in de tweede blessureminuut trof invaller Richmond Boakye doel. De huurling van Juventus werkte een voorzet van Fidel binnen en de thuisfans gingen uit hun dak. Elche vierde het punt als een overwinning, maar Ronaldo bezorgde de withemden alsnog de volle buit. Carlos Sánchez trok Pepe bij een hoekschop naar de grond en CR7 faalde vanaf elf meter niet, in de 96e minuut. Real boekte hierdoor na een bizarre slotfase zijn vijfde competitiezege van dit seizoen.

-
Een terechte overwinning van Real Madrid?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
3
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
8
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
17
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
37
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties