Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real ontvangt bod van 180 miljoen op Ronaldo; drie belangstellenden'

Laatste update:

Volgens de Portugese krant A Bola heeft Real Madrid een bod van 180 miljoen euro ontvangen op Ronaldo. Manchester United, AS Monaco en Paris Saint-Germain zouden 'tot het uiterste willen gaan om de beste speler ter wereld binnen te halen', zo schrijft de krant. Ook enkele Chinese clubs zouden bereid zijn om een dergelijke transfersom op tafel te leggen.

Ronaldo heeft in de Spaanse hoofdstad nog een contract tot 2021. Om die reden kunnen de de Koninklijke ook een behoorlijk bedrag vragen voor de 32-jarige aanvaller. Real Madrid telde in 2009 94 miljoen euro neer om Ronaldo los te kunnen weken bij Manchester United.

Ronaldo is zelf voorlopig nog niet van plan om te stoppen met voetballen, zo liet hij in een eerder stadium al weten. "We zullen zien hoe de toekomst verloopt. Je weet het nooit. Ik ben hier enorm gelukkig en dit is zeker niet mijn laatste contract. Ik wil pas op mijn veertigste stoppen, dus ik heb nog tien jaar te gaan en wil mezelf blijven verbeteren op dit niveau", sprak de ambitieuze aanvaller in november.

Is Cristiano Ronaldo 180 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties