Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real passeert Barça dankzij uitblinkers Di María en Bale

Laatste update:

Real Madrid, dat enkele uren voor de wedstrijd ook Sergio Ramos moest wegstrepen met een blessure, begon in de wetenschap dat Barcelona kort tevoren met 1-0 had verloren bij Granada. De achterstand van twee punten op de aartsrivaal kon dus in één keer verdwijnen en daar voetbalde de Koninklijke ook naar. Al in minuut vier schoot Di María, die gretig speelde, de bal keihard op de lat boven routinier Esteban. Daarna was het de beurt aan Bale: die sneed door de verdediging en ging alleen af op de keeper, maar schoot recht op hem in plaats van een hoek uit te kiezen.

Even later ging the Welsh Wizard weer de strijd aan met Esteban en opnieuw kwam de Spanjaard als winnaar naar voren. Pas toen Almería kortstondig met een man minder voetbalde, omdat Marco Torsiglieri behandeld werd, sloeg Real Madrid toe. Di María viel aan en ging de één-twee aan met Nacho Fernández. Met een mooie kapbeweging stuurde hij drie man het bos in en daarna maakte de Argentijn het beheerst af met een goed schot in de verre hoek langs Esteban: 1-0.

De voorsprong voor Real Madrid was zeer zeker verdiend. Los Merengues claimden nog een strafschop toen Fábio Coentrão werd neergehaald door Jonathan, maar kregen de scheidsrechter niet mee. Almería kon geen moment een vuist maken in de hoofdstad. Het pakte in de historie nog geen punt tijdens de uitwedstrijd in Madrid en dat gebeurde ook zaterdagavond niet. Al vroeg in de tweede helft knalde Bale zijn team verder op voorsprong en daarmee zat de wedstrijd al goeddeels in de tas. Het was alweer zijn veertiende doelpunt van deze competitie in zijn eerste jaar bij Real.

De zomeraankoop bediende even later Isco voor de 3-0. De Spaanse middenvelder ontving de bal aan de linkerkant in de zestien meter, kapte even en schoot vervolgens door een kluwen aan benen raak in de korte hoek naast Esteban. Fábio Coentrão had daarna bijna de vierde op de slof voor Real Madrid, maar stuitte op de doelman en schopte uit frustratie hard tegen de paal. Het beste was er af na de treffer van Isco, maar Real stuurde Almería nog wel weg met een iets groter verlies. Asier Illarramendi bediende Morata met een lobje en de spits maakte het goed af: 4-0.

La Liga
Real Madrid
4 - 0
Almería
Wordt Real Madrid kampioen van Spanje?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties