Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real presenteert opvolger van Ronaldo: 'Dit is een speciale aangelegenheid'

Laatste update:

"Ik kan de club alleen maar bedanken. De trainer (Julen Lopetegui, red.) en de president (Florentino Pérez, red.) wil ik bedanken dat ze mij de kans gunnen om dit shirt te dragen en om de beste club ter wereld te vertegenwoordigen. Ik kijk ernaar uit om de kleedkamer met geweldige spelers te delen. Ik ga mijn uiterste best doen en mijn ziel en zaligheid stoppen in de club. Hala Madrid!", aldus Diaz, die met nummer zeven gaat spelen, voorheen het rugnummer van Cristiano Ronaldo.

Mariano Díaz is vrijdagmiddag gepresenteerd bij Real Madrid. De aanvaller neemt het rugnummer over van Cristiano Ronaldo. #marianodiaz #realmadrid #cristianoronaldo #ronaldo #cr7 #madrid #mooiemeid #merengues

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Pérez is blij Diaz weer te verwelkomen bij de club. "Dit is een speciale aangelegenheid, want vandaag verwelkomen we een van onze eigen spelers. Hij begrijpt de waarden en principes die ons tot de meest prestigieuze en geliefde club ter wereld hebben gemaakt. Hij heeft zijn kwaliteiten en talent het afgelopen jaar kunnen tonen in de Franse competitie en hij heeft deze kans verdiend."

De voorzitter van de Champions League-winnaar richt het woord vervolgens tot de spits. "Dit is de start van een van de belangrijkste stappen in jouw voetballoopbaan. Je moet een voorbeeld stellen voor wat La Fabrica, onze jeugdacademie, betekent. De plek waar waarden worden ingeslepen en onze identiteit wordt vastgelegd. Jij moet het symbool worden voor al onze talenten die elke dag keihard werken."

Een goede aankoop van Real Madrid?

Meer nieuws

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK
0
Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
25
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
21
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
3
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties