Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid reageert met statement op uitgesproken interview van Ancelotti en bevestigt: club doet gewoon mee aan WK

Laatste update:

"Real Madrid laat weten dat er op geen enkel moment getwijfeld is aan deelname aan het nieuwe WK voor clubteams", valt te lezen in het statement. "Daarom zal onze club, zoals gepland, deelnemen aan deze officiële competitie die we met trots en het grootst mogelijke enthousiasme tegemoet zien om onze miljoenen fans over de hele wereld opnieuw te laten dromen van een nieuwe titel."

Ook Ancelotti heeft inmiddels gereageerd op zijn interview. "Mijn woorden over het WK voor clubteams zijn niet geïnterpreteerd zoals ik het bedoelde. Niets staat verder van mijn interesse af dan het afwijzen van de mogelijkheid om een toernooi te spelen waarvan ik denk dat het een geweldige kans kan zijn om te blijven strijden voor grote titels met Real Madrid."

Woorden van Ancelotti


"De FIFA vergeet dat spelers en clubs niet gaan meedoen aan dat toernooi. Eén wedstrijd van Real Madrid is twintig miljoen euro waard en de FIFA wil ons dat bedrag geven voor het hele toernooi. Ik dacht het niet", was de trainer van Real Madrid duidelijk in het interview met Il Giornale. "Net als wij zullen andere clubs de uitnodiging weigeren."

Eind 2022 maakte FIFA-voorzitter Gianni Infantino bekend dat het WK voor clubteams uit 32 ploegen zou gaan bestaan. Omdat er meer wedstrijden worden gespeeld, zal het toernooi financieel aantrekkelijker worden voor de deelnemende teams.

De uitbreiding van het aantal deelnemende teams is bijzonder fors, daar er in de huidige opzet plek is voor slechts zeven ploegen: de zes winnaars van de continentale toernooien en de kampioen van het gastland. Het toernooi wordt in 2025 gehouden in de Verenigde Staten, dat een jaar later het WK voor landen organiseert met Canada en Mexico.

De deelnemers uit Europa zijn naast Real Madrid ook Manchester City, Chelsea, Atlético Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Inter, Juventus, Paris Saint-Germain, Benfica, FC Porto en RB Salzburg. Het toernooi in de Verenigde Staten duurt van 15 juni 2025 tot en met 13 juli 2025.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
20
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
44
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties