Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real sluit meest lucratieve kledingsponsordeal ooit: 1,4 miljard euro'

Laatste update:

Als de handtekeningen eenmaal gezet zijn kan gesproken worden van de meest lucratieve deal uit de historie van de voetballerij. Manchester United is nu nog de koploper, met een tienjarige overeenkomst ter waarde van 988 miljoen euro (98,8 miljoen per seizoen).

Hoewel Real Madrid vorig seizoen geen hoofdprijs wist te pakken, blijven de replicashirts van de supersterren gretig aftrek vinden in de wereld. Spelers als Karim Benzema, Gareth Bale en natuurlijk vooral Cristiano Ronaldo zorgen ervoor dat er ongelooflijke aantallen shirts verkocht worden.

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties