Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Sociedad betaalt Arsenal 11 miljoen en heeft spits echt binnen

Laatste update:

Vela verbleef meerdere seizoenen bij Arsenal, maar kreeg er te weinig kansen van trainer Arsène Wenger. Hij liet zich verhuren aan drie Spaanse clubs en werd ook uitgeleend aan West Bromwich Albion, voordat hij drie jaar geleden besloot naar Real Sociedad te gaan. De Primera División-club betaalde toentertijd 3,5 miljoen euro voor de helft van Vela's transferrechten en wachtte af hoe hij het zou doen.

De Mexicaans international, die overigens al ruim drie jaar niet meer werd opgeroepen, viel geweldig in de smaak. Hij maakte achtereenvolgens twaalf, veertien en zestien doelpunten in de Spaanse competitie en zei een maand geleden nog dat Arsenal niet zo slim zou zijn, als ze geen poging zouden wagen hem deze zomer terug te kopen voor de afgesproken som.

Arsenal deed ook een poging daartoe, maar stuitte op verzet van Real Sociedad: dat wilde de spits onder geen beding kwijt. Men heeft nu elf miljoen euro betaald voor de andere helft van de transferrechten. Daarmee komt de totale transfersom voor Vela uit op zo'n 14,5 miljoen euro. Vela heeft meteen een nieuwe overeenkomst getekend bij los Txuri-Urdin: hij lag nog tot 2016 vast, maar nu tot medio 2018.

Carlos Vela maakt er komend seizoen zeker twintig in Spanje

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
6
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
7
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties