Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real verkocht Beckham en Raúl, dus ze overleven ook zonder Ronaldo wel'

Laatste update:

Cassano heeft niets meer dan lof over voor Ronaldo, die maandag zijn transfer van Real Madrid naar Juventus definitief afrondde. "Hij heeft het talent van Moeder Natuur, maar bovendien beschikt hij over de juiste mentaliteit, consistentie en professionaliteit: alles wat ik haatte", wordt het enfant terrible van het Italiaanse voetbal dinsdag geciteerd door diverse Italiaanse media. "Ik bewonder hem vanwege zijn vermogen om altijd gefocust te blijven. Hij zal altijd herinnerd worden als een van de grootste spelers aller tijden en hij verdient zijn succes. Hij heeft het verdiend door middel van zijn talent, maar vooral door zijn harde werken."

Het verbaast de voormalig Italiaans international naar eigen zeggen niet dat Real Madrid bereid was mee te werken aan een transfer van Ronaldo. "Ik had het geluk om voor Real Madrid te mogen spelen in het Galáctico-tijdperk, dus ik weet hoe het werkt", vervolgt Cassano, die in januari 2006 neerstreek bij de Spaanse topclub, maar in anderhalf jaar tijd uiteindelijk niet verder kwam dan 4 doelpunten en 3 assists in 29 officiële wedstrijden. "Real is groter dan wie dan ook, zelfs groter dan een speler die 450 doelpunten heeft gemaakt, dus echt verrast ben ik niet. Ze verkochten David Beckham, Ronaldo en Raúl, dus ze zullen zonder Cristiano Ronaldo ook wel overleven."

Cassano kent Allegri uit hun gezamenlijke periode bij AC Milan. "Hij is een fenomeen", verzekert de aanvaller. "Ik denk dat sommigen hem nog altijd enigszins onderschatten. Zijn grootste kwaliteit is zijn intelligentie. Hij geeft spelers de ruimte zich te ontwikkelen, vooral de meest getalenteerde spelers. Hij is de best denkbare coach voor Ronaldo. Juventus heeft nu zeven Serie A-titels achter elkaar gewonnen, dus de vraag is waar het stopt. Voor dit seizoen kunnen we Juventus echter op voorhand al de titel geven."

Meer nieuws

Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
1
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
42
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties