Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real voelt zich na afgekeurde winnende goal bestolen; Bellingham krijgt rood

Laatste update:

Carlo Ancelotti voerde drie wijzigingen in zijn basiself door ten opzichte van het gewonnen competitieduel met Sevilla (1-0). Bellingham maakte zijn rentree na een enkelblessure, terwijl Eduardo Camavinga en Dani Carvajal terugkeerden na een schorsing. Hun basisplaatsen gingen ten koste van Lucas Vázquez, Nacho Fernández en Brahim Díaz.

De eerste twintig minuten stonden voor beide ploegen in het teken van aftasten. Real speelde rustig de bal rond en probeerde zo nu en dan te versnellen. Valencia zette af en toe hoog druk, maar de defensie van de Madrilenen speelde daar simpel onderuit.

Met een klein half uur op de klok was daar plots de voorsprong voor Valencia. Een mislukte doelpoging van Fran Pérez belandde precies op het hoofd van Hugo Duro, die zo met enig geluk de score in het eigen Mestalla opende: 1-0.

Drie minuten later wisten Valencia de marge zelfs al te verdubbelen, nadat Carvajal enorm in de fout ging. De rechtsback wilde terugspelen op doelman Andriy Lunin, maar schoof de bal zo in de voeten van Roman Yaremchuk. De spits omspeelde de goalie van Real, waarna hij een leeg doel voor zich had: 2-0.

Het was een flinke domper voor Real, dat met een serieuze achterstand de kleedkamers dacht op te zoeken. Diep in blessuretijd van de eerste helft zorgde Vinícius op aangeven van Rodrygo echter voor de aansluitingstreffer: 2-1.

De ploeg van Ancelotti kreeg vroeg in de tweede helft via Bellingham de uitgelezen kans om de stand weer in evenwicht te brengen. De Engels international moest alleen toezien hoe Valencia-doelman Giorgi Mamardashvili schitterend met zijn voet redding wist te brengen.

Real had in het tweede bedrijf het betere van het spel, waardoor de gelijkmaker steeds meer in de lucht kwam te hangen. Dankzij Vinícius kwam de koploper van LaLiga een kwartier voor tijd ook daadwerkelijk langszij. Invaller Díaz had een panklare voorzet in huis op Vinícius, die bij de tweede paal van dichtbij kon binnenknikken: 2-2. Valencia kreeg in de slotminuten nog een strafschop, al werd deze beslissing na het zien van een VAR-check door scheidsrechter Manzano teruggedraaid.

De arbiter werd uiteindelijk de gebeten hond toen hij floot voor het einde van de wedstrijd en Real vijf seconden later dankzij een rake kopbal nog de 2-3 dacht te maken. De scheidsrechter werd belaagd door de spelers van de bezoekers, waarna Bellingham nog een rode kaart werd voorgeschoteld.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties