Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real voorkomt afgang na wereldgoal Bale, 'BVB' door

Laatste update:

Legia Warschau - Real Madrid 3-3
Vanwege vergrijpen in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund, zoals vechtpartijtjes op de tribune, het afsteken van vuurwerk en het gooien van voorwerpen op het veld, werd Legia woensdagavond niet gesteund door het thuispubliek. Wat vooraf werd gezien als een schier onmogelijke opdracht werd zodoende nog moeilijker, zeker nadat Bale de score binnen 57 seconden opende. Het werd om meerdere redenen een onvergetelijke treffer: Bale maakte het snelste Champions League-doelpunt uit de clubgeschiedenis van Real en de wijze waarop was schitterend. Een voorzet van Fábio Coentrão werd door Cristiano Ronaldo verlengd met het hoofd, waarna Bale de bal vol op de slof nam vanaf een meter of twintig. Zijn verwoestende uithaal in de kruising liet keeper Arkadiusz Malarz volledig kansloos.

Miroslav Radovic had het fortuin niet aan zijn zijde, toen hij halverwege de eerste helft vergeefs om een strafschop vroeg. Verder had Legia weinig in de melk te brokkelen en leek een tweede treffer van Real onvermijdelijk. Die kwam er dan ook, via Benzema. Een geduldig uitgespeelde aanval leidde tot een geweldige pass van Mateo Kovacic op Bale, die zijn aanvalspartner vond in het strafschopgebied: 0-2. Benzema kwam op gelijke hoogte met Thierry Henry als enige Fransmannen die 35 keer scoorden in de Champions League voor dezelfde ploeg. De wedstrijd leek al gespeeld, maar Legia vond uit het niets toch de aansluiting. De Belg Vadis Odjidja-Ofoe stormde brutaal op de Madrileense defensie af en vond de ruimte voor een fraaie uithaal die via de paal binnenvloog.

Wat vrijwel niemand voor mogelijk hield, gebeurde: Legia kwam zelfs op gelijke hoogte. Miroslav Radovic dribbelde langs diverse verdedigers en punterde raak in de rechterhoek; doelman Keylor Navas zag er niet al te best uit. Vervolgens hield Legia de rijen gesloten, speelde het bijzonder gedisciplineerd en toonde Real tekenen van vermoeidheid. De frustratie sloeg eveneens toe bij de bezoekers. Legia rook bloed en kwam zelfs op 3-2, dankzij Thibault Moulin. Een gigantische stunt leek in de maak, maar via Kovacic stelde Real vrijwel direct orde op zaken. Daar bleef het bij in Warschau, waardoor Real voor het eerst sinds oktober 2002 niet won na een voorsprong van twee doelpunten in de Champions League.

Borussia Dortmund - Sporting Portugal 1-0
Jorge Jesus had in zijn opstelling plek voor Marvin Zeegelaar, terwijl Luc Castaignos verrassenderwijs de voorkeur kreeg boven Bas Dost. Nog opvallender was de absentie van Pierre-Emerick Aubameyang bij Dortmund: de sterspeler werd vlak voor de wedstrijd om 'interne redenen' uit de selectie gezet. Het zorgde direct voor veel speculatie, maar op het veld bleek aanvankelijk weinig van een verstoorde voorbereiding. Al binnen twaalf minuten greep Dortmund de leiding, nadat een foutloze aanval uitmondde in een fraaie kopbal van Adrián Ramos in de bovenhoek. Vlak voor die treffer was veel te doen om Danny Makkelie, doordat beide ploegen tevergeefs om een strafschop vroegen.

Christian Pulisic werd geraakt door Sebastián Coates, maar de Nederlander was onverbiddelijk. Ook toen landgenoot Castaignos aan de overzijde naar het gras ging na geduw en getrek met Marc Bartra wees Makkelie niet naar de stip. Gelson Martins liet vervolgens na de gelijkmaker te verzorgen en omdat Pulisic de lat trof en Raphaël Guerreiro vlak voor rust evenmin gelukkig was, werd 1-0 de ruststand. In de pauze werd Castaignos alsnog vervangen door Dost. Sporting begon veelbelovend aan het tweede bedrijf, maar bleek niet in staat om dat door te trekken. Dortmund wist de Portugezen vakkundig in bedwang te houden, waardoor de bezoekers zich veelal moesten beperken tot vruchteloze afstandsschoten. Die leverden niks op, waardoor BVB met tien punten verzekerd is van een plek bij de beste zestien van Europa.

-
Wie wint de poule?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
7
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
16
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties