Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real-voorzitter heeft wat goed te maken en wil spectaculaire transfer'

Laatste update:

De voorzitter van de Spaanse topclub lijkt van mening dat Rafael Benítez beter in staat is om de Koninklijke naar nieuwe successen te leiden, maar heeft volgens Spaanse media wel het idee dat hij wat goed te maken heft bij zowel de aanhang van zijn club als bij de selectie; onder meer sterspeler Cristiano Ronaldo en verdediger Sergio Ramos namen het reeds op voor Ancelotti.

Volgens AS is er maar één manier waarop de preses iedereen weer voor zich terug kan winnen en dat is door een absolute topper naar het Santiago Bernabéu te halen. De keuze zou daarbij gevallen zijn op Sergio Agüero, de spits van Manchester City die met 26 goals topscorer van de Premier League. De Argentijnse aanvaller, voorheen uitkomend voor Atlético Madrid, werd al vaker met Real in verband gebracht.

Komende zomer heeft de komst van Kun Agüero naar verluidt de hoogste prioriteit voor Pérez, nadat de Madrilenen er de afgelopen jaren in slaagden om Gareth Bale over te nemen van Tottenham Hotspur en WK-uitblinker James Rodríguez weg te plukken bij AS Monaco. Agüero zou in de aanloop naar komend seizoen de nieuwe Galáctico moeten worden bij Real.

Denk je dat Sergio Agüero naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties