Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'

Laatste update:

Elfrink is duidelijk not amused door de gebeurtenissen in het Philips Stadion. "Onbegrijpelijk. Je club is kampioen geworden en je gaat een beetje lopen knokken op de tribune en met gezichtsbedekkend textiel het veld op. Jezelf boven de rest plaatsen. Ga feestvieren zeg. En snel", foetert de PSV-watcher.

De journalist die PSV op de voet volgt laat via X beelden zien van uitzinnige supporters die het veld oprennen. Een deel van de fans die wel op de tribune bleven was daar niet blij mee en liet dat merken middels een fluitconcert.

Brands


Marcel Brands verscheen ook even op het veld, zo wordt duidelijk uit een filmpje van een PSV-supporter vanaf de tribune. "Hij jaagt de mensen die het veld oprenden persoonlijk de tribune weer op", voegt Elfrink daaraan toe.

De oproep van Brands sorteerde effect, want het veld in het Philips Stadion was vrij snel weer leeg. Dat gaf PSV de gelegenheid om de festiviteiten voort te zetten. Aanvoerder Luuk de Jong ontving de kampioensschaal uit handen van Marianne van Leeuwen, bondsvoorzitter van de KNVB, en voormalig doelman Hans van Breukelen.

Lastig kampioensduel


PSV kwam tegen Sparta al vroeg op achterstand en ging rusten met een 2-2 tussenstand. Ook na rust verliep het enigszins moeizaam, maar de titel kwam door doelpunten van Olivier Boscagli en Jordan Teze niet meer in gevaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
0
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
4
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties