Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real vreest voor vertrek Navas en wil huurling tegen zijn zin in terughalen'

Laatste update:

AS weet maandag namelijk te melden dat de Koninklijke ernstig rekening houdt met een uitgaande transfer van Navas, die niet blij is met zijn reserverol achter Thibaut Courtois en in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal staat. Als de Costa Ricaan inderdaad vertrekt denkt de Spaanse grootmacht erover na om de huurovereenkomst van Lunin voortijdig op te zeggen, al is de jonge doelman zelf hier naar verluidt niet over te spreken.

Hoewel hij, verspreid over twee bekerwedstrijden en een competitiewedstrijd, pas 274 minuten maakte voor de ploeg van trainer Mauricio Pellegrino voelt hij zich zo op zijn plek bij Leganés dat hij in ieder geval het seizoen wil afmaken in het Estadio Municipal Butarque. Lunin ligt goed in de kleedkamer, terwijl hij het idee heeft dat hij veel kan leren van keeperstrainer Joseba Ituarte, zo schrijft de gezaghebbende Spaanse sportkrant.

Arsenal, dat al een bod van dertien miljoen euro uitgebracht zou hebben, is overigens niet de enige club die achter Navas aan zou zitten. De 32-jarige doelman is volgens berichten uit Spanje eveneens in beeld bij Juventus, dat niet helemaal overtuigd zou zijn van de kwaliteiten van Wojcieh Szczesny, terwijl Manchester City vanwege de blessure van Claudio Bravo niet ruim in de keepers zit. Navas zou ook in Milaan terecht kunnen komen, aangezien AC Milan rekening houdt met een eventueel vertrek van Gianluigi Donnarumma en Samir Handanovic na zes jaar Internazionale mogelijk ook toe is aan een nieuwe uitdaging.

Denk jij dat Keylor Navas in januari bij Real Madrid gaat vertrekken?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties