Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real wil 'beste stadion ter wereld': 'Levert ons 150 miljoen per jaar op'

Laatste update:

"De legende van Real Madrid werd in dit stadion gecreëerd en het is het thuis van alles waar Real Madrid voor staat. In december is het 71 jaar geleden dat het stadion in gebruik werd genomen en het was niet eenvoudig om het te bouwen in een van de zwaarste periodes in de geschiedenis. Onze huidige situatie van grote economische voorspoed maakt dat de club een van zijn grootste uitdagingen aan kan gaan: om van het Santiago Bernabéu het beste stadion van de wereld te maken", vertelde Peréz tijdens zijn presentatie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo moet het Santiago Bernabéu er na de renovatie gaan uitzien. Wat vinden jullie ervan? #rmcf #real #madrid #realmadrid #losgalacticos #losblancos #bernabeu #santiagobernabeu

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Het nieuwe, 21e-eeuwse Santiago Bernabéu zal het toneel worden voor alles wat Real Madrid in de toekomst zal presteren, het beste stadion van de wereld dat aan het einde van de eeuw zal worden gezien als het thuis van de beste club van de 21e eeuw", ging hij verder. Het nieuwe stadion moet Real Madrid ook op financieel gebied een volgende stap laten zetten: "Het nieuwe operationele model voor het stadion zal ons meer dan 150 miljoen euro extra per seizoen opleveren en ons daardoor aan een meer constantie inkomstenstroom helpen, zodat we ons sportief en economisch leiderschap kunnen behouden. We willen de eerste club van de wereld zijn die door de grens van de miljard aan inkomsten heen breekt."

De plannen van Pérez vereisen een investering van 525 miljoen euro van de club: "Het belangrijkste is de verbouwing, wat rond de driehonderd miljoen euro zal kosten, en de technologische innovaties en uitrusting van het stadion, wat net iets over de honderd miljoen euro kost. De financiering van dit project kost ons een jaarlijks bedrag van om en nabij de 25 miljoen euro, wat minder dan 4 procent van onze inkomstenstroom van afgelopen seizoen is en verder geen impact zal hebben op onze sportafdeling", vervolgde hij zijn verhaal. De voorzitter hoopt begin volgend jaar groen licht te krijgen, zodat er dan meteen aan de werkzaamheden begonnen kan worden: "De verbouwing zal naar schatting 3,5 jaar duren en er zullen verder geen wijzigingen worden aangebracht aan de speelkalender."

Denk jij dat de verbouwing van het Santiago Bernabéu een goed plan is?

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties