Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real wil Mbappé alsnog deze zomer inlijven; BILD noemt flinke transfersom'

Laatste update:

De transferperiode in Spanje en Frankrijk sluit op 1 september. De Duitse sportkrant weet te melden dat de Koninklijke tot 29 óf 30 augustus wacht om een bod van circa 120 miljoen euro neer te leggen bij PSG. Mbappé werd zondag 13 augustus na een lange transfersoap weer door de Parijzenaren in genade aangenomen.

Meer: Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG

De wereldster werd tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen steevast buiten de selectie gelaten, mocht niet mee op tour door Japan en Zuid-Korea en was niet van de partij bij de eerste competitiewedstrijd van de Parijzenaren tegen Lorient (0-0). Inmiddels heeft de club Mbappé echter weer in de armen gesloten, zo maakte de club onlangs bekend in een statement. "Naar aanleiding van constructieve en positieve gesprekken is besloten om de speler weer toe te laten tot de training van het eerste elftal."

De Spaanse krant AS meldde vervolgens dat de optie dat Mbappé zijn contract gaat verlengen niet langer uitgesloten is. PSG zou al een contractvoorstel hebben gedaan met ingebouwde clausule voor een transfer naar Real Madrid in de toekomst, maar vooralsnog is deze naar de prullenbak verwezen. Wel is Mbappé bereid verder in gesprek te gaan met de clubleiding, om aan te horen wat zijn werkgever te bieden heeft.

Volgens de berichtgeving van BILD vraagt Real zich af waarom het nog een jaar zou wachten met het inlijven van Mbappé om mogelijk dan alsnog een afkoopsom te moeten betalen, indien de Fransman zijn contract bij PSG verlengt. Vandaar dat Real deze zomer al werk wil maken van de komst van Mbappé. De sterspeler van PSG maakte zaterdagavond zijn officiële rentree. Als invaller bracht hij PSG via een penalty nog wel op voorsprong tegen Toulouse. Een rake strafschop van voormalig AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal bezorgde PSG vlak voor tijd echter alsnog puntenverlies: 1-1.

Ligue 1
Toulouse
1 - 1
Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
16
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
44
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties