Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Zaragoza komt handen en voeten tekort tegen weergaloze Messi

Laatste update:

Messi had vier minuten nodig om de bezoekers op voorsprong te zetten. Diogo kreeg de bal niet goed weg en zag hoe de Argentijn een voorzet van Pedro met hoofd afrondde: 0-1. Doelman Roberto Jiménez had geen antwoord. Zaragoza leek rijp voor de slacht, maar niets was minder waar. De thuisploeg stond in defensief opzicht goed en kwam alleen goed weg bij een kopbal van Zlatan Ibrahimovic. Messi zorgde met zijn dribbels voor gevaar, maar dat leverde geen echte kansen op.

Na de hervatting toonde Messi weer aan waarom hij momenteel door vrijwel iedereen de beste voetballer ter wereld wordt genoemd. De aanvaller liet Ander Herrera, Matteo Contini en Jiri Jarosik zijn hielen zien en passeerde vervolgens Jiménez: 0-2. Ibrahimovic liet daarna na om de 0-3 te maken, maar daar zorgde Messi even later wel voor. Jiménez was voor de derde maal kansloos op diens inzet: 0-3.

Door twee doelpunten van Adrián Colunga kreeg Barcelona het nog even benauwd, maar het was weer Messi die zijn ploeg op sleeptouw nam. Jarosik zag geen andere mogelijkheid dan de Argentijn onrechtmatig te belemmeren. Ibrahimovic ontfermde zich over de elfmetertrap en bepaalde de eindstand.

-

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties