Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real ziet rentree Parejo in water vallen nadat keus valt op Valencia

Laatste update:

Naar informatie van AS betaalt de club van Hedwiges Maduro circa zes miljoen euro aan Getafe voor de 22-jarige Parejo. Aangezien Valencia zijn komst nog moet bevestigen, is dat bedrag nog niet zeker. Getafe laat al wel weten dat haar middenvelder vertrekt, maar noemt geen transfersom. Eerder werd in de Spaanse media nog melding gemaakt van een bedrag van zo'n twee miljoen euro.

Parejo doorliep de jeugdopleiding van Real, maar kwam er uiteindelijk niet verder dan vijf invalbeurten in de hoofdmacht. De Koninklijke verkocht hem in de zomer van 2009 aan haar stadsgenoot en bedong toen, zoals gebruikelijk, een terugkoopclausule. Sindsdien ontwikkelde Parejo zich sterk en werd hij geregeld kanshebber genoemd om terug te keren in Santiago Bernabéu. Nu Valencia hem aankoopt, is die kans voor Real definitief verkeken.

Meer nieuws

Teamgenoot kan grap van stoppende Toni Kroos op X niet waarderen: 'F*ck you'
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Vertrekt Bijlow bij Feyenoord? Keeper op shortlist van 2 Premier League-topclubs
21
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
79
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
10
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties