Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rechter legt Noni Madueke boete en voorwaardelijke taakstraf op

Laatste update:

Madueke werd op 29 december op de Freddy van Riemsdijklaan, in de buurt van Eindhoven Airport, aangehouden door de marechaussee. De Engelsman liet enkele weken geleden een Engels rijbewijs zien en men had al snel door dat de PSV-speler valse papieren verstrekte. De Engelsman in Nederlandse dienst kreeg bij de aanhouding eind december een dagvaarding mee van de marechaussee, waardoor hij maandagochtend voor de rechter in Eindhoven moest verschijnen.

Die zitting vond overigens plaats achter gesloten deuren, nadat de rechter een verzoek van advocaat Noortje Lut inwilligde. De argumenten hiervoor waren volgens het Eindhovens Dagblad 'het eerbiedigen van de persoonlijke levenssfeer van deze nog erg jonge verdachte' en 'de rechtsgang', waardoor openbaarheid 'goede rechtspleging ernstig zou schenden'. Het is een opvallend besluit, daar rechtszaken vrijwel altijd openbaar zijn. Nu waren alleen Madueke, de tolk, zijn vader en zijn advocaat aanwezig.

Max Steenberghe - verslaggever voor het Eindhovens Dagblad - meldt dat Madueke schuldig is bevonden aan het tonen van een vals rijbewijs en rijden zonder rijbewijs. De rechter noemde dat 'heel gevaarlijk', maar hield tegelijkertijd rekening met de jonge leeftijd van Madueke en de impact die het op hem heeft als bekend persoon. Daardoor kreeg Madueke een voorwaardelijke taakstraf van 120 uur en een boete van totaal 1375 euro opgelegd: 1000 euro voor het tonen van een vals rijbewijs en 375 euro voor rijden zonder rijbewijs.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties