Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rechter zet streep door verhuizing Villarreal - Atlético Madrid naar Miami

Laatste update:

Om de commerciële achterstand op de Premier League enigszins in te halen, hoopte LaLiga aan populariteit te winnen door een competitiewedstrijd af te werken buiten Europa. De competitie wil aan populariteit winnen in grote landen en dacht daarom aan een wedstrijd in de Verenigde Staten, met Miami als speelstad. Bij een akkoord zouden Villarreal en Atlético elkaar treffen in het Hard Rock Stadium in Miami, waar normaal gesproken American Football wordt gespeeld door de Miami Dolphins.

Fernando Roig, voorzitter van Villarreal, stond positief tegenover de plannen om eenmalig in de Verenigde Staten te spelen. "Het is goed voor ons om de Spaanse competitie naar zo'n belangrijk sportland te exporteren. Atlético en wij hebben er in ieder geval totaal geen problemen mee. We hopen dat de procedure snel in gang gezet kan worden", zo liet hij optekenen in gesprek met El Confidencial. Villarreal was zelfs bereid om de kaartjes te betalen voor supporters die van plan zijn om naar Miami af te reizen.

De Spaanse voetbalbond heeft het competitieduel in Miami kunnen voorkomen, terwijl het zelf de strijd om de Super Cup verkocht aan Saudi-Arabië. In een nieuwe opzet nemen Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid en Valencia het van 8 tot en met 12 januari tegen elkaar op in het King Abdullah Sports City-stadion in Jeddah. Naar verluidt is een driejarig contract voor 120 miljoen euro afgesloten.

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
0
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
14
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
47
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
12
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties