Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rechts achterin zit er voor mij geen verschil tussen V/d Wiel en Janmaat'

Laatste update:

Arno Vermeulen en Marc van Hintum kozen er allebei voor Rafael van der Vaart thuis te laten voor het WK, maar dat doet Aad de Mos niet. De nu werkloze trainer zou wél plek in de selectie inruimen voor de zeer ervaren middenvelder, zegt hij. "Hij is een protegé van Van Gaal en maakt altijd goals in het Nederlands elftal. Als je met een echte nummer tien speelt, is hij inwisselbaar met Sneijder", legt De Mos uit.

Op doel kiest hij voor Jasper Cillessen, al zou hij die wisselen voor Kenneth Vermeer wanneer het op strafschoppen aankomt. De verdediging van 'bondscoach' De Mos bestaat uit Bruno Martins Indi op links, Joël Veltman en Ron Vlaar centraal en op rechts Gregory van der Wiel of Daryl Janmaat. Wie daar speelt, maakt volgens De Mos niet bijster veel uit. "Het is belangrijk dat de posities dubbel bezet zijn. Voor de rechtsbackpositie zit er voor mij geen verschil tussen Van der Wiel en Janmaat", zegt hij tegen de omroep.

De middenvelders die in de ogen van De Mos mee moeten naar Brazilië zijn Nigel de Jong, Jordy Clasie, Leroy Fer, Stijn Schaars, Wesley Sneijder, Jonathan de Guzman en dus Van der Vaart. De voorhoede moet volgens hem gevormd worden door spelers uit het rijtje Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Jeremain Lens, Robin van Persie , Memphis Depay en Dirk Kuyt. Laatstgenoemde moet sowieso mee naar de eindronde. Behalve een speler met ervaring is hij volgens De Mos ook iemand die de groep bijeen kan houden. "Hij accepteert zijn rol als wisselspeler goed. Hij is een voorbeeld voor jongens die straks op de tribune zitten. Het is prettig als je iemand erbij hebt waar je altijd op kunt rekenen."

Ben jij het eens met Aad de Mos?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
0
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
14
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties