Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Recidivist AC Milan moet wéér vrezen voor Europese uitsluiting

Laatste update:

De huidige nummer vier van de Serie A werd afgelopen zomer al door de UEFA bestraft vanwege het overtreden van de regels. Milan werd uitgesloten van Europees voetbal, maar vocht deze beslissing bij het internationale sporttribunaal CAS met succes aan. Milan mocht dit seizoen daarom meedoen in de Europa League, waar men in de groepsfase strandde.

De Europese voetbalbond besloot in december dat Milan in 2021 zwarte cijfers moest schrijven om een straf zoals Europese uitsluiting in de toekomst te voorkomen. De club vond de strafmaat niet juist, waardoor men wederom naar het CAS stapte. Die zaak is momenteel nog gaande. De UEFA heeft nu bekendgemaakt dat de bond Milan wederom gaat onderzoeken vanwege financiële wanorde.

Zowel vorig seizoen als in de huidige voetbaljaargang heeft Milan niet aan de regels van de UEFA voldaan, zo klinkt het. Het vorige onderzoek richtte zich op de seizoenen 2015/16 tot en met 2017/18. Nu dreigt wederom een flinke straf voor Milan. Europese uitsluiting en een enorme geldboete behoren naar verluidt tot de mogelijkheden.

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties