Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Recordaankoop Arsenal gekraakt: 'Zijn lichaamstaal bevalt mij allerminst'

Laatste update:

"Ik ben teleurgesteld in Pépé. Zijn lichaamstaal bevalt mij allerminst", stelt Keane in zijn analyse voor Sky Sports. "Oke ik geef toe, soms heeft een speler tijd nodig om zich te settelen bij een club." De oud-middenvelder van Manchester United vindt dat Pépé een voorbeeld moet nemen aan een jeugdexponent van Arsenal. "Neem nou Bukayo Saka. Vergelijk hem eens met Pépé, voor wie zoveel geld is neergelegd. Pépé zou veel meer moeten brengen."

Arsenal-manager Unai Emery: 'Dit was al beter dan de afgelopen wedstrijden'

"Zijn arbeidsethos, zijn gebrek aan kwaliteit, afwerking, zijn lichaamstaal. Het leek er niet op dat Pépé er klaar voor was om tegen Manchester United een gevecht te leveren", voegt Keane daaraan toe. De vleugelaanvaller maakte op Old Trafford andermaal een tegenvallende indruk in het shirt van Arsenal. Manager Unai Emery haalde de recordaankoop een kwartier voor het einde naar de kant.

Pépé werd in bedwang gehouden door gelegenheidslinksback Axel Tuanzebe en manager Ole Gunnar Solskjaer was na afloop dan ook lovend over de jonge speler van Manchester United. "Axel heeft een geweldige toekomst voor zich. Hij deed het echt geweldig tegen Pépé, die doorgaans toch erg gevaarlijk is." Tuanzebe verving Aaron Wan-Bissaka, die kort voor de aftrap ziek moest afhaken.

-
Ben jij het eens met de kritiek van Roy Keane op Nicolas Pépé?

Meer nieuws

Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
0
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties