Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Recorddoelpunt van Youssoufa Moukoko kan Dortmund niet redden

Laatste update:

Het was Dortmund dit seizoen nog niet vaak gegeven om met een voorsprong de rust in te gaan in de Bundesliga en dat lukte ook tegen het hooggeklasseerde Union niet. Dortmund nam vanaf het eerste fluitsignaal wel het heft in handen en noteerde in de persoon van Jadon Sancho de eerste kans van de wedstrijd. De aanvaller zag zijn schot geblokt worden en via de vingertoppen van Andreas Luthe over het doel gaan. Aan de andere kant kwam het eerste gevaar van de voet van Taiwo Awoniyi, die het met een schuiver probeerde en Dortmund-doelman Roman Bürki knap zag redden.

?????????????????? ?????????????? wordt met 16 jaar en 28 dagen de jongste doelpuntenmaker OOIT in de Bundesliga??

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 18 december 2020

Op slag van rust leek Moukoko Dortmund alsnog met een voorsprong de rust in te schieten, maar hij zag zijn inzet op de paal belanden. Na een kwartier spelen in de tweede helft nam de thuisploeg brutaal de leiding. Grischa Prömel legde de bal met het hoofd terug en zag ploeggenoot Awoniyi dit keer wel doel treffen met het hoofd: 1-0. Heel lang kon Union niet genieten van de voorsprong, nadat Moukoko een kleine vijf minuten later als jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Bundesliga de gelijkmaker op het bord zette. Op aangeven van Raphaël Guerreiro schoot de tiener met links verwoestend hard raak achter Luthe: 1-1.

Union Berlin nam een kwartier voor tijd voor de tweede keer in de wedstrijd de leiding, nadat ditmaal Marvin Friedrich met het hoofd trefzeker was. De verdediger promoveerde met het hoofd een hoekschop tot doelpunt via de binnenkant van de paal: 2-1. Die klap kwam Dortmund niet meer te boven, waardoor de ploeg voor de tweede keer verloor in een week tijd en Union ziet naderen tot één punt. Aanstaande dinsdag gaat Dortmund voor de DFB Pokal op bezoek bij Eintracht Braunsweig, waar Union bezoek krijgt van Paderborn.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties