Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Recordinternational legt Bosz op de pijnbank: 'Ongemotiveerd en wankel'

Laatste update:

"Ergens in de laatste weken moet er iets gebeurd zijn tussen de trainer en het team. Ik wil niet zover gaan en spreken over dat Bosz net als Carlo Ancelotti de ploeg heeft 'verloren'. Maar als het zo verder gaat, moet je dat wel gaan denken. Zo zie ik dat", aldus de Duits oud-international, die jarenlang voor der Rekordmeister heeft gespeeld, in zijn column voor Sky.

Matthäus legt de schuld voor de slechte resultaten van de afgelopen weken niet alleen neer bij het gehanteerde systeem van Bosz: "Dortmund heeft veel problemen. Na de 6-1 zege tegen Borussia Mönchengladbach, toen de bezoekers veel kansen had gecreëerd, had Bosz de vinger op de zere plek moeten leggen en had de fouten moeten corrigeren. In een succesperiode is dat makkelijker dan in tijden van crisis."

"Er zijn veel beslissingen van Bosz die vragen opwerpen. Waarom laat hij Marc Bartra rechts spelen? Terwijl je Jeremy Toljan hebt gekocht… Bartra voelt zich aan de buitenkant überhaupt niet goed. En wat is er gebeurd met de doorgaans uitstekende Maximilian Philipp? Waarom wisselt de trainer steeds het complete middenveld? Het team is ongemotiveerd, onzeker en wankel. Dortmund is in korte tijd van koploper naar volgeling uitgegroeid", concludeert Matthäus.

Peter Bosz krijgt de boel weer op de rit bij Borussia Dortmund

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
41
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties