Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Red je het niet bij Arsenal, dan zijn er altijd nog clubs in Nederland'

Laatste update:

Ryan Bouwmeester, speler van JVC Cuijk en voormalig toptalent van Vitesse, kreeg op zijn vijftiende een aanbieding van Arsenal. Hij besloot echter voor Feyenoord te kiezen en bleef dus in Nederland; inmiddels speelt hij in de Topklasse. "De jongens met wie ik nu speel, zeggen dat ik gek ben dat ik nee heb gezegd tegen Arsenal", aldus Bouwmeester in het Algemeen Dagblad.

Hij zegt dat jonge talenten die overtuigd zijn van hun kwaliteiten, de stap naar het buitenland gewoon moeten maken als de kans zich voordoet. "En red je het niet bij een club als Chelsea of Arsenal, dan zijn er altijd nog wel clubs in Nederland die het met je willen proberen", aldus Bouwmeester. Piet de Visser zegt in de krant dat jong naar een land als Engeland gaan echt niet verkeerd hoeft uit te werken voor een loopbaan.

De voorbeelden van spelers die het niet redden zijn er natuurlijk ook, maar De Visser haalt graag de geslaagden aan. "Laten wij in Nederland niet blijven denken dat we de beste opleiding hebben. Je weet het natuurlijk nooit zeker, maar ik denk dat Jeffrey Bruma, Karim Rekik en ook Nathan Aké zich niet zo hadden ontwikkeld als ze niet eerst naar Engeland waren gegaan", zegt de meesterscout.

Vind jij het aantal geslaagde talenten dat de Eredivisie jong verliet groot?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties