Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Redan toont 'Amsterdamse bluf': 'Ik ben niet bescheiden, daar doen we niet aan'

Laatste update:

Redan maakte op het hoogste niveau nog nooit een doelpunt, maar is vastberaden om dat bij Groningen wel te gaan doen. "Tussen de zeven en tien goals wil ik maken, dat is wat ik wil en waar ik hard voor ga werken", zo klinkt het overtuigend uit de mond van Redan. "In elke wedstrijd die ik speel moet ik scoren. Ik ben zeker niet bescheiden, daar doen we niet aan", glimlacht de jongeling.

Doordat Sierhuis is vertrokken bij Groningen kwam rugnummer negen vrij, dat door Redan is overgenomen. "Ik heb gezegd: ik wil wel komen, maar wel met nummer negen. Echte spitsen moeten nummer negen hebben." Redan kwam bij Hertha BSC niet aan spelen toe, maar is wel wedstrijdfit. "Ik heb veel geleerd, want ik trainde elke dag met het eerste mee. Ik heb mijn debuut gemaakt en daarna mijn minuten gemaakt in het tweede. Daar was ik ook gewoon belangrijk en heb ik mijn goals meegepakt. Ik ben superfit."

Redan kwam als jongetje terecht in de jeugdopleiding van Ajax, maar verruilde die op zestienjarige leeftijd voor die van Chelsea. Na twee jaar in Londen tekende de jeugdinternational afgelopen zomer bij Hertha. "Ik heb zeker nergens spijt van", zegt Redan over zijn carrièrepad. "Ik ontwikkel me gewoon met de jaren en iedereen heeft zijn eigen weg, dus ... Ik dacht dat dit de beste keuze voor mij was, en ik denk dat nog steeds, daarom heb ik het gedaan."

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties