Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reden voor agressie Berghuis lijkt bekend: Brobbey op vreselijke wijze bejegend

Laatste update:

Berghuis deelde zondagmiddag een klap aan een supporter van Twente, zo blijkt uit de beelden die rondgaan op social media. De exacte aanleiding van de agressie van de aanvaller van Ajax was in eerste instantie onduidelijk, maar inmiddels is bekend dat de fan zich zeer racistisch uitgelaten heeft richting Brobbey. Het schoot bij Berghuis in het verkeerde keelgat en hij trachtte een vuistslag uit te delen. Uiteindelijk liep Berghuis gefrustreerd richting de entree van de spelersbus.

Na een bijzonder frustrerende voetbaljaargang en dito middag kreeg Berghuis kortsluiting naast de spelersbus van Ajax. Hij reageerde volgens de nieuwe berichtgeving op misselijkmakende provocaties van fans van FC Twente door richting het hek te snellen en een klap uit te delen aan een supporter. Het is vooralsnog onduidelijk of Berghuis de fan heeft verwond.

Ajax is het seizoen 2022/23 als derde geëindigd in de Eredivisie. De ploeg van Heitinga móést zondag winnen van FC Twente om nog kans te maken op de tweede plek, maar droop kansloos af in De Grolsch Veste: 3-1. Omdat PSV won bij AZ (1-2) was de derde plek sowieso al het hoogst haalbare. Ajax moet zich zo tevredenstellen met de laatste play-off-ronde van de Europa League.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect'
0
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties