Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Redknapp is positief, wil 'één of twee topspelers' en denkt aan landstitel

Laatste update:

"Ik haat het als mensen zeggen: 'Ze halen de Champions League niet dus zullen ze Gareth Bale en Luka Modric wel gaan verkopen'. Dat is geen vooruitgang", geeft de oefenmeester aan tegenover Sky Sports. "Nu moeten we zeggen: 'Laten we één of twee topspelers halen om volgend seizoen hoger te eindigen en de Champions League te bereiken'."

"Ik heb nog niet met voorzitter Daniel Levy gesproken, maar ik weet zeker dat hij positief is", gaat Redknapp verder. "Waar gaat het heen als je dat niet bent? Chelsea leek uit de top vier te vallen dus geeft die club bijna negentig miljoen euro uit. Nu zeg ik niet dat wij dat moeten doen, maar we moeten wel positief blijven en vooruit kijken."

Redknapp weet dat het een hels karwei gaat worden om dit seizoen nog plaatsing voor Europa's belangrijkste toernooi af te dwingen. "Er zijn nog vier wedstrijden te gaan, we moeten doorzetten en dan zien we het wel. Dan weten we in de zomer wat we moeten doen. Als we het niet halen kunnen we niet de handdoek in de ring gooien en zeggen: 'Dat was het dan, volgend jaar worden we weer negende of tiende'. Deze club kan binnen een paar jaar kampioen worden."

Tottenham Hotspur is binnen vijf jaar een keer kampioen van Engeland geweest

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Atalanta en Bayer Leverkusen: twee Nederlanders aan de aftrap
4
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Feyenoord loopt miljoenen mis, maar heeft er komende zomer een extra optie bij
12
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
Bizarre situatie: bondscoach Kameroen ontslagen, maar weet daar zelf niets van
2
'Ook Ethan Mbappé verlaat Paris Saint-Germain, maar niet voor Real Madrid'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties