Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Regisseur verwerpt kritiek: 'Opdracht gegeven Eriksen niet meer te filmen'

Laatste update:

"We hebben inderdaad het neervallen van Eriksen nog eens in slow motion getoond, maar ik heb mijn mensen ook meteen de opdracht gegeven hem niet meer te filmen of de reanimatie van dichtbij in beeld te brengen", voegt Amsellem daaraan toe. "Met de aanwezigheid van ruim dertig camera's in het stadion hadden we dat ook perfect kunnen doen." De regisseur koos er vervolgens voor om de emoties rondom het veld in het Parken Stadion in Kopenhagen in beeld te brengen.

Complete voetbalwereld leeft mee met ingezakte Christian Eriksen

Heel veel reacties vanuit de voetbalwereld op het onwel worden van de Deense middenvelder.Lees artikel

"We toonden de tranen bij de Deense spelers zien en er waren ook zeker emoties bij de Finse ploeg en de Finse supporters. Ik vind dan ook niet dat we controversieel bezig zijn geweest. De eenheid van de mensen in een moment van grote paniek kwam gelukkig ook duidelijk naar voren. En we vonden dat dat ook duidelijk in beeld gebracht moest worden." Amsellem verwerpt dan ook de kritiek dat hij zaterdagavond bezig is geweest met voyeurisme. "Als ik de opdracht had gekregen om enkel een beeld van het stadion te gebruiken, dan had ik dat wel gedaan. Het allerbelangrijkste echter is dat Eriksen nu oké is."

De BBC heeft inmiddels excuses gemaakt voor het in beeld brengen van de medische behandeling van Eriksen, nadat er veel kritiek kwam van geschokte televisiekijkers. "De beelden in het stadion zijn door de UEFA aangeleverd en toen de wedstrijd werd stilgelegd hebben we onze uitzending ook uit de lucht gehaald", verklaart een woordvoerder op de website van de Britse omroep. Er werd vervolgens een ander programma getoond. De NOS ging overigens wél gewoon door met de uitzending rondom het EK-treffen tussen Denemarken en Finland.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
1
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties