Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reijnders neemt AC Milan met schitterende solo én voorassist bij de hand

Laatste update:

Bij Milan had trainer Stefano Pioli natuurlijk een basisplaats ingeruimd voor Reijnders. Olivier Giroud, die tijdens de laatste vier competitieduels evenzoveel keer trefzeker was, begon in de punt van de aanval en werd geflankeerd door Christian Pulisic en Rafael Leão.

De Milanezen schoten in eigen huis op prachtige wijze uit de startblokken via Reijnders, die met een fraaie solo zo door de defensie van Monza sneed en vervolgens doelman Michele Di Gregorio met een puntertje door de benen passeerde: 1-0.

Milan drukte hierna niet direct door, al deelde Alessandro Florenzi met een klein half uur op de klok wel een waarschuwing uit met een gevaarlijk schot vanaf de rand van de zestien. Florenzi dacht vijf minuten voor rust opnieuw de marge te verdubbelen, maar moest andermaal toezien hoe Di Gregorio schitterend redding wist te brengen.

De sluitpost van Monza was luttele minuten later alsnog kansloos, toen Reijnders Leão vond. De Portugees gaf hard en laag voor, waarna de al vroeg ingevallen Simic kon binnenschuiven: 2-0. De achttienjarige centrumverdediger beleefde zo een droomdebuut.

Pulisic leek de wedstrijd hierna direct in het slot te gooien, echter zag hij zijn inzet op de lat uiteenspatten. De thuisploeg had weinig van Monza te duchten en daar kwam ook in het tweede bedrijf geen verandering in.

Met een comfortabele voorsprong op zak hoefde de ploeg van Pioli niet op jacht naar een volgende treffer, waardoor de amusementswaarde wat wegzakte. Via Reijnders zette Milan een kwartier voor tijd toch nog eens aan. De Oranje-international vond Olivier Giroud, die het overzicht behield door in één keer breed te leggen op Okafor: 3-0.

Serie A
AC Milan
3 - 0
Monza

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
19
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties