Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Reikwijdte van PSV is zó groot, bijna niet voor te stellen voor buitenwereld'

Laatste update:

"Je gaat er als bestuurder mee naar bed en staat ermee op", vertelt de gewezen algemeen directeur van PSV aan het Eindhovens Dagblad. "Dat zal ook zeker voor mijn opvolgers gelden. Overal waar je als bestuurder komt, gaat het in dit soort weken meteen over de resultaten van PSV. Echt overal. En ik zal je vertellen dat het in mijn geval nu nog zo is. Nog steeds vraagt iedereen naar de situatie bij PSV, als ik ergens kom. De reikwijdte van de club is zó groot, dat is bijna niet voor te stellen voor de buitenwereld."

Blind schrijft PSV nog niet af: 'Ik werd ook ooit kampioen ondanks grote achterstand'

Sanders vertrouwt op de vakkundigheid van Gerbrands en de overige directieleden van PSV in deze moeilijke tijden. "Bij hen is het in goede handen", stelt de oud-bestuurder de aanhang gerust. Sanders neemt gelijk de gelegenheid te baat om technisch manager John de Jong een hart onder de riem te steken. "Ik had in mijn tijd met Marcel Brands (voormalig technisch directeur PSV, red.) een bijzonder kundige collega en ik denk dat Toon Gerbrands dat ook heeft met John de Jong."

Toenmalig trainer Fred Rutten werd door Sanders in 2012 ontslagen bij PSV, maar hij denkt niet dat Van Bommel vanwege de tegenvallende resultaten tussentijds moet vertrekken uit het Philips Stadion. "Wat ik van de buitenkant zie, lijkt me dat een goede beslissing. Maar intern kunnen ze daar veel beter over oordelen. Daar kennen ze de ins en outs." Sanders weet uit eigen ervaring dat PSV doorgaans een stabiele club is op bestuurlijk vlak. "PSV is geen club waar heel snel gekke dingen gebeuren. En als supporter hoop ik uiteraard dat het razendsnel beter gaat."

Mark van Bommel is nog steeds de juiste trainer voor PSV

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties