Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reis opvallende naam in CL-selectie Barcelona; Zirkzee ontbreekt bij Bayern

Laatste update:

Clubs die nog deelnemen aan het miljardenbal mogen vanwege de corona-crisis nog drie wijzigingen doorvoeren in de selectie. De Champions League wordt eind volgende week hervat met de returns in de achtste finales tussen Juventus en Olympique Lyon, Manchester City en Real Madrid, Bayern München en Chelsea en Barcelona en Napoli. In de daaropvolgende weken zullen in Portugal de kwartfinales, de halve finales en de finale worden afgewerkt.

Hoewel Reis nog op zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Barcelona wacht, is hij door trainer Quique Sétien nu wel opgenomen in diens Champions League-selectie. Naast de Nederlander heeft de trainer ook Jorge Cuenca aan zijn keurkorps toegevoegd. Ferrán Sarsanedas en de inmiddels vertrokken Kike Saverio zijn afgevallen. Barcelona neemt het op zaterdag 8 augustus in de achtste finales in eigen huis op tegen Napoli, nadat de heenwedstrijd eerder in een 1-1 gelijkspel is geëindigd.

Mitchel Bakker krijgt volgende opsteker bij PSG na gewonnen bekerfinales

Mitchel Bakker is bij Paris Saint-Germain opgenomen in de Champions League-selectieLees artikel

Bij Bayern is Zirkzee net als Lasse Mai, Oliver Batista Meier en Sarpeet Singh uit de selectie gelaten. Flick heeft met Bright Arrey-Mbi, Jamal Musiala en Malik Tillman drie spelers toegevoegd aan zijn selectie. Zirkzee kwam afgelopen weekend nog in actie tijdens een onderling oefenduel bij der Rekordmeister en scoorde toen ook.

Het is overigens niet uitgesloten dat de negentienjarige spits alsnog minuten zal maken in de Champions League, aangezien hij door zijn jonge leeftijd nog in aanmerking komt voor de zogeheten 'B-lijst' van Bayern. Clubs mogen een onbeperkt aantal spelers inschrijven die op of na 1 januari 1998 zijn geboren en vanaf hun vijftiende verjaardag minstens twee jaar onafgebroken bij hun club hebben gespeeld. Bayern verdedigt volgende week zaterdag de 0-3 overwinning die in februari op Stamford Bridge werd geboekt op Chelsea.

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
16
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties