Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reiziger haalt hattrickheld bij A-selectie en zet streep door verdediger

Laatste update:

Reiziger heeft Mateo Cassierra, die vrijdagavond drie keer scoorde voor Jong Ajax, toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Ajax speelt in de ArenA tegen Willem II de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. Reiziger neemt de honneurs waar voor de deze week ontslagen Marcel Keizer.

Cassierra werkte dit seizoen bij het tweede intensief samen met Reiziger, die als hoofdtrainer van Jong Ajax tijdelijk is doorgeschoven naar het eerste. De twintigjarige aanvaller uit Colombia staat dit seizoen al op twaalf doelpunten voor Jong Ajax, in zeventien Jupiler League-duels.

-
Wat doet Ajax zondag tegen Willem II?

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
35
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
47
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties