Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reiziger verklaart 'grote afwezige' bij Jong Oranje: 'In een andere situatie...'

Laatste update:

Het ontbreken van Babadi maakte al bij menigeen de tongen los. Zo sprak Marciano Vink zijn onbegrip uit, met name omdat Jong Oranje 'geen typische nummer 10 zou hebben'.

"In het begin van de EK-kwalificatiecyclus heeft hij er gewoon bij gezeten, en toen speelde hij ook echt heel goed", zei Vink zaterdag bij Voetbalpraat. "Daarna is hij geblesseerd geraakt en heeft hij contractperikelen gehad, maar hij is nooit meer opgeroepen."

Nu Babadi inmiddels fit is en heeft bijgetekend bij PSV, had Vink hem meegenomen als hij Reiziger was. De Jong Oranje-bondscoach verklaart zich nader. "We hebben ervoor gekozen om hem bij Onder 19 te laten spelen, omdat Onder 19 voor een belangrijke kwalificatie staat."

"Je wil dat bij dat eindtoernooi (het jeugd-EK in juli, red.) ook de grootste talenten spelen. Of hij daar zal spelen weet ik niet, maar we hebben hier nu voor gekozen. Onder andere omstandigheden had hij er misschien wel bij gezeten. Ik hou wel van zijn speelstijl", aldus Reiziger.

Opvallend genoeg bleef Babadi in het eerste van de drie duels deze interlandperiode negentig minuten op de bank. Zonder de achttienjarige middenvelder won Oranje Onder 19 met ruime cijfers van Litouwen: 4-0. Mogelijk spaart Onder 19-bondscoach Mischa Visser Babadi voor de 'grotere' affiches tegen Frankrijk en België. Die worden op respectievelijk 23 en 26 maart afgewerkt.

Babadi zou er zelf overigens geen probleem mee hebben om met de Onder 19 mee te gaan. "Isaac vindt het alleen maar prachtig om zich hier te melden", sprak Visser woensdag tegenover ESPN. "Hij vindt dit een fantastische groep en wil graag een bijdrage leveren. Dat geldt voor alle spelers."

Jong Oranje opent donderdag de interlandperiode met een thuisduel tegen Jong Noorwegen. Vier dagen later treedt het in Chisinau aan tegen Jong Moldavië.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties