Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reiziger: 'We hoeven met Jong Ajax geen kampioen te worden'

Laatste update:

De beloftenteams mogen dit seizoen bijvoorbeeld alleen nog maar gebruik maken van spelers jonger dan 23 jaar. "Ach, vorig seizoen deed alleen doelman Kostas Lamprou meer dan zeven wedstrijden mee, voor de rest waren het vaak spelers die een keer meededen nadat ze terugkwamen van een blessure", zegt Reiziger in gesprek met de Volkskrant. Hij stelt dat zijn spelers vanzelf ervaring krijgen. We zijn nu een tijdje bezig. Dan wil ik progressie zien."

'Om eerlijk te zijn wordt het lastig om nu door te breken bij Ajax'

Voetbalzone sprak in december met Teun Bijleveld, aanvoerder van Jong Ajax.Lees artikel

"Opleiden is één ding, maar je bent topsporter. Een topsporter heeft maar een doel: de allerbeste willen zijn", vervolgt de oud-verdediger. Reiziger signaleert dat het niveau in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen ook hoger is dan een jaar geleden. "Uitwedstrijden bij Sparta, Twente en Roda zijn echt belevenissen. Voor die jongens is zo'n entourage geweldig voor hun ontwikkeling. Ook uit de wedstrijden tegen die ploegen halen we te weinig. Dan spelen we om het leuke spelen. Dat is niet genoeg."

Reiziger merkt dat het niveau bij het eerste elftal snel omhoog gaat. "Die stap is heel groot. Bij het eerste moet je er direct staan, er is zoveel kwaliteit. Het wordt steeds moeilijker die stap te maken", stelt de oefenmeester. Hij noemt 'een beloftenelftal is een elftal van teleurstellingen' en spreekt van een uitdaging om zoveel mogelijk spelers bij het eerste te krijgen. "We hoeven met Jong Ajax geen kampioen te worden. Maar je moet altijd de beste willen zijn. Dat wil ik zien. Telkens weer."

Vind jij dat Jong Ajax met de huidige selectie hoger moet staan?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties