Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rekik komt met advies voor Ajax in aanloop naar wedstrijd tegen Bayern

Laatste update:

Rekik, die een sterke wedstrijd speelde tegen Bayern, beseft dat de 2-0 zege van vrijdag een incident is. "Tegen de beste club van Duitsland kun je ook zomaar een pak slaag van 6-0 krijgen en dat zou dan niet eens raar zijn", erkent de ex-speler van PSV in gesprek met De Telegraaf. "Maar wij hebben direct heel veel druk gezet voorin, waardoor Bayern fouten maakte en niet in de wedstrijd kon komen. In de tweede helft hielden we goed stand."

In de eerste helft werd Bayern overvleugeld door Hertha en de eindstand was bij rust al bereikt. Rekik raadt Ajax aan om het voorbeeld van zijn elftal te volgen. "Als je een team als Bayern laat voetballen, scoren ze altijd wel. Daarom moet Ajax ze onder druk zetten, zoals wij voor rust deden. Jaag ze constant op. Dan kan Ajax het Bayern moeilijk maken. Ik hoop dat ze het goed gaan doen."

Ondertussen roemt Bayern via de officiële clubsite de uitgebalanceerde selectie van Ajax. "Met een mix van routine en jeugdige onbevangenheid wil Ajax dit seizoen opnieuw een gooi doen naar historische successen", schrijft men in een artikel waarin de opponent wordt voorgesteld. Klaas-Jan Huntelaar, in Duitsland vooral bekend vanwege zijn tijd bij Schalke, wordt gezien als de meest bekende en ervaren speler. "Daarnaast hebben ook de Deen Lasse Schöne, de Argentijn Nicolás Tagliafico en de twee nieuwkomers Daley Blind en Dusan Tadic de nodige (Europese) ervaring."

-
Krijgt Bayern München het moeilijk met Ajax?

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties