Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië

Laatste update:

In totaal gaf 88 procent (44 voetballers) van de benaderde spelers aan dat zij een overstap zagen zitten naar het Midden-Oosten. Hiervan gaven vier voetballers zelfs toestemming om hun reactie op het aanbod te publiceren.

Giacomo Bonaventura (Fiorentina) en Stefano Sensi (Internationale) waren twee van die spelers. Ook Jorginho (Arsenal) was geïnteresseerd in een potentiële overstap naar de Saudische competitie.

''Als er een concrete aanbieding van iemand is, sta ik daar altijd voor open'', zei de middenvelder van Arsenal, die met zijn huidige werkgever nog in gesprek is over een contractverlenging.

Ook Mario Balotelli (Adana Demirspor) had oren naar een miljoenendeal. De voormalig international van Italië zou het 'prima' vinden om voor 30 miljoen euro per jaar in het Midden-Oosten te spelen. ''Het ligt eraan hoeveel ze bieden. Daar moeten we samen voor zitten en het iets formeler aanpakken. 30 miljoen per jaar? Dat is prima.''

Een handjevol spelers wees de aanbieding van het televisieprogramma af. Daar de spelers meer dan tevreden zijn bij hun huidige werkgevers. Onder meer Mattia Perin (Juventus), Federico Bernardeschi (Toronto FC), Lorenzo Pellegrini (AS Roma), Mattia Zaccagni (Lazio) en Giovanni Simeone (Napoli) wezen deze nepaanbiedingen af.

''Ik ben niet geïnteresseerd, ik zit goed bij Roma en ben blij om voor het team uit mijn stad uit te komen'', liet Italiaans international Pellegrini weten.

''Ik ben nu niet van plan om naar Saudi-Arabië te gaan. Op dit moment ben ik niet geïnteresseerd in geld, maar in carrière maken in Europa'', benadrukte Napoli-spits Simeone.

Meer nieuws

Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
2
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties