Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rel na Levante-Real: 'Als hij liever bokst, moet hij niet meer voetballen'

Laatste update:

"Het zijn slechte verliezers. Je wordt moe van zulke figuren. Als hij van boksen houdt, dan moet hij stoppen met voetballen. Hij kwam naar onze kleedkamer om ruzie te maken, vraag maar na." Ballesteros erkent dat hij de kleedkamer van Real Madrid heeft opgezocht, maar uitsluitend om naar de hoofdblessure van Cristiano Ronaldo te informeren. "Dat kon iemand niet waarderen en toen brak de hel los", reageert Ballesteros. "Ik kwam niet om herrie te schoppen, absoluut niet. Dat slaat nergens op."

Ballesteros was niet de enige Levante-speler waar Ramos van baalde. "Juanlu, dat is er net zo een. Die kan ook niet tegen zijn verlies", benadrukte de wereldkampioen. Juanlu was na afloop van het duel zeer boos op de arbitrage. "Het is een schande, de arbiter keurde de spelers van Levante geen blik waardig. De spelers van Real Madrid kregen schouderklopjes en hij knipoogde naar ze. Wij kregen alleen maar waarschuwingen. Hij had geen strafschop mogen geven en hij had ook geen vrije trap hoeven te geven. Het was geen overtreding", doelde Juanlu op de vrije trap waaruit Álvaro Morata uiteindelijk de 1-2 maakte.

"Helaas zullen mijn woorden weinig impact hebben, ik ben speler van Levante. De competitie zou beslist zijn als Real Madrid punten zou verliezen en dat, logischerwijs, mag niet gebeuren. Daar baal je van, maar dat gebeurt nu eenmaal altijd. Of we hebben gevochten in de spelerstunnel? Nee, de beveiliging van Real Madrid schermt iedere speler af." Collega Pape Diop was ook woedend. "Dit is pure diefstal, dit moeten jullie maandag duidelijk in het nieuws brengen. Schandalig!"

La Liga
Levante
1 - 2
Real Madrid

Meer nieuws

Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
5
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties