Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rel rond Nederlandse aanvaller in Roemenië: 'Dit is pure intimidatie'

Laatste update:

"Ongeruste vrienden belden me op. Ineens ben je een gokker, of erger, terwijl ik me van geen kwaad bewust ben. Buiten mijn macht wordt een vuil spel gespeeld", baalt de man die in Nederland speelde voor clubs als FC Twente en Willem II. Hij vertelt dat hij niet in het gokkantoor kwam om te gokken. Volgens Zijler zit er ook een nachtwinkel in het pand en hij kwam alleen wat drinken en een zakje chips kopen. "Tussendoor checkte ik televisiebeelden van Arsenal en keek naar tussenstanden en quoteringen. That's it."

Ondertussen is Zijler wel uit de selectie gezet en krijgt hij geen salaris meer, hij hoopt via de FIFA alsnog betaald te worden. "Universitatea Cluj zit financieel aan de grond en moet alle salariskosten schrappen. Dat gaat het makkelijkst als spelers uit zichzelf vertrekken, dus komen er allerlei trucs om spelers onder druk te zetten", zegt Zijler, die spreekt van 'pure intimidatie'.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties