Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rellende Ajax-fans houden gemoederen in Schotland bezig: 'Een grote schande'

Laatste update:

De krant Daily Record opent met de kop 'Dam You', verwijzend naar de Nederlandse hoofdstad. Daarnaast is een foto geplaatst van kroegeigenaar Neil O'Donnell, die verschrikkelijk is toegetakeld. Hij vertelt hoe zijn kroeg werd bestorm door in zwart gehulde hooligans, nadat zij eerst een naburig gelegen café kort en klein sloegen. O'Donnell wist de vandalen buiten te houden. "Maar toen ben ik door de jongens van Ajax met een ijzeren staaf geslagen", zegt hij. Hij brak onder meer zijn kaak.

Ook de Britse staatsomroep BBC maakt middels een aantal schokkende foto's gewag van de wandaden. Er zouden nog enkele gewonden met zwaar letsel in het ziekenhuis liggen. De zaak wordt momenteel onderzocht door de Schotse politie, die op zoek is naar getuigen. Rondom de wedstrijd werden al vier Ajax-fans gearresteerd. Een meegereisde supporter gaf toe dat hij een politieagent heeft ingevallen. Hij was tevens in het bezit van cocaïne. Het leverde hem een boete van 700 euro en een levenslang stadionverbod op in het Verenigd Koninkrijk.


-

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties