Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Remko Pasveer trok door Ajax stekker uit onderhandelingen met Vitesse

Laatste update:

Vitesse maakte donderdagavond wereldkundig dat Pasveer zijn aflopende contract niet gaat verlengen en derhalve aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt. De doelman kreeg een contractvoorstel dat volgens Vitesse 'recht doet aan zijn statuur als aanvoerder en dragende speler', maar kiest toch voor een zomers vertrek. De Telegraaf schreef dat er sprake was van 'vergevorderde onderhandelingen' tussen Pasveer en Vitesse, maar dat de contractduur ervoor zorgden dat de partijen er niet uitkwamen.

Pasveer wilde voor twee jaar verlengen, terwijl Vitesse niet verder wilde gaan dan een eenjarig contract. De onderhandelingen liepen daardoor vertraging op en dat heeft Ajax de kans geboden om Vitesse dwars te zitten. De Gelderlander schrijft de partijen in gesprek waren over een nieuw, eenjarig contract, maar dat deze onderhandelingen werden stopgezet nadat Ajax zich bij Pasveer meldde. De Amsterdammers maakten hun interesse voor Pasveer rond de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse (2-1) bekend en de doelman kon volgens de Gelderlander de 'financiële én sportieve verleiding' niet weerstaan. Daardoor is zijn afscheid bij Vitesse 'razendsnel gekomen'.

Er ligt voor Pasveer een eenjarig contract klaar bij Ajax en het is de bedoeling dat hij in Amsterdam als tweede doelman achter Maarten Stekelenburg gaat fungeren, daar Kjell Scherpen niet geschikt wordt geacht voor deze functie. De ervaren sluitpost zou echter kansen zien en wil graag de concurrentie met Stekelenburg aangaan. Het wordt tegelijkertijd duidelijk dat Ajax voor volgend seizoen niet meer rekent op André Onana, die voor een jaar geschorst is wegens dopinggebruik. De onderhandelingen over het verlengen van zijn tot medio 2022 lopende contract zijn stopgezet.

Het vertrek van Pasveer betekent dat Vitesse op zoek moet naar een nieuwe doelman, daar er komende zomer met Jeroen Houwen één doelman overblijft. De Gelderlander schrijft dat Lars Unnerstall de voorbij jaren nadrukkelijk in beeld was in Arnhem, maar hij wordt in ieder geval niet de nieuwe doelman van Vitesse. Unnerstall verruilt PSV komende zomer voor FC Twente. Pasveer staat sinds 2017 onder contract bij Vitesse. Zijn eerste jaar onder Leonid Slutsky verliep moeizaam, maar inmiddels is hij een vaste waarde en draagt hij zelfs de aanvoerdersband, na het vertrek van Bryan Linssen naar Feyenoord afgelopen zomer.

Is Remko Pasveer een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
44
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties