Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

René van der Gijp drijft de spot met trefzekere Xherdan Shaqiri

Laatste update:

"Die Shaqiri heeft een grotere reet dan Rita Corita", verwijst Van der Gijp naar de in 1998 overleden zangeres, die altijd aan de zware kant was. "Zo'n kont man, dat is toch niet normaal meer."

"Die wilde in het gras draaien, maar dat kon natuurlijk niet meer", analyseert Gijp met humor de manier van juichen van Shaqiri nadat hij van buiten de zestien scoorde tegen de Schotten. "Ik wist niet wat ik zag", vult Johan Derksen aan.

Modric


Kort daarna komt Luka Modric aan de beurt. Volgens Johan Derksen is het beste eraf bij de inmiddels 38-jarige middenvelder van Kroatië, dat woensdagmiddag dure punten verspeelde tegen Albanië (2-2) en moet vrezen voor de vroege aftocht op het EK.

"Dat is nu klaar. Het goede is er nu af", aldus Derksen. "En als je hem close-up ziet, kijk je daar ook niet van op."

Van der Gijp mengt zich ook in de discussie over Modric. "Luis Suárez en Lionel Messi spelen bij Inter Miami tegen de lamme en de blinde. Maar Modric speelt nog op een EK. Dan speel je tegen fitte jongens, dat trekt hij niet meer."

"Maar we hebben wel van het mannetje genoten, Jezus zeg", zo besluit Van der Gijp over Modric, die bezig lijkt aan zijn laatste eindtoernooi in het shirt van Kroatië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Foto van bidon gaat viraal: zo stopte Pickford de penalty van Zwitserland
2
Engeland verslaat Zwitserland na strafschoppen en plaatst zich voor halve finale
61
Koeman legt uit welke speciale opdracht Van Dijk meekrijgt tegen Turkije
6
Live meepraten op het EK: Nederland - Turkije
250
Bergwijn is op tijd fit en staat opnieuw in de basis bij Nederlands elftal
52
Saka redt Engeland met late treffer tegen Zwitserland: opnieuw verlenging in
8

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties