Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

René van der Gijp verbijsterd: 'Jezus mina, hoe kan je dat nou zeggen?'

Laatste update:

"Het probleem met hem is: die man is hier gepresenteerd als de topaankoop van PSV", begint Derksen zijn relaas over de middenvelder van de Eindhovenaren. "En hij had Duitsland wereldkampioen gemaakt (in 2014, red.) en hij zou het helemaal worden. Maar het is gebleken na een jaar dat hij eigenlijk niks aan het elftal toevoegt. Het is namelijk geen man die wedstrijden voor je wint of beslissende dingen doet. Het is geen jongen die erin gaat, de duels ontloopt hij. Het is ook geen leider, het is slechts de speler die het meeste verdient. Maar dat maakt hij op geen enkele wijze waar. Dus ik kan me voorstellen dat ze hem bij PSV toch als miskoop zien voor het geld dat hij kost", aldus de ietwat teleurgestelde Derksen.

Johan Derksen en René van der Gijp zijn in Vandaag Inside weer eens kritisch op het spel van Mario Götze bij PSV.

"Ik dacht echt dat hij een heel goed beeld van zichzelf had", haakt Van der Gijp in. "Dat 'ie denkt: Ik ga in Nederland spelen, ik ben nog maar zeventig procent fit. En dan trek ik het wel, tegen de NEC's van deze wereld. Maar nou hoor ik laatst dat hij eigenlijk liever voor Liverpool had gekozen", aldus de analist, terwijl presentator Wilfred Genee in de lach schiet. "Dan denk ik: Ja, godverdomme, daar had je toch nooit gespeeld, man. Met Mohamed Salah, Roberto Firmino en Sadio Mané. Dan denk ik: Jezus mina, hoe kan je dat nou zeggen?" Derksen denkt overigens dat Götze te weinig mensen om zich heen heeft die hem de waarheid durven te vertellen.

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
10
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties