Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

René van der Gijp waarschuwt Hakim Ziyech: 'Dan heeft-ie een probleem'

Laatste update:

Van der Gijp stelt dat Ziyech door de zwakke tegenstand in de Eredivisie, onder meer bij de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-0) afgelopen weekend, moest wennen aan het spel van Getafe. "Dan kom je opeens tegen die Spanjaarden en die gaan gewoon een paar keer keihard tegen je aanlopen. Dan zie je toch dat hij van slaag raakt", constateert de oud-rechtsbuiten.

Ziyech gaat komende zomer naar Chelsea, dat minimaal veertig miljoen euro aan Ajax overmaakt voor zijn diensten. Van der Gijp verwacht dat Ziyech het moeilijk zal krijgen in de Engelse competitie. "Daar moet je wel mee uitkijken, want dat gaat-ie dadelijk ook krijgen. Dacht je dat ze hem in Engeland lekker lieten voetballen? Als hij dadelijk met Chelsea tegen Atlético Madrid speelt, krijg je hetzelfde hoor. Dan word je gewoon omver gekegeld als je niet uitkijkt."

Van der Gijp denkt dat Ziyech vorig seizoen tijdens de succesvolle Champions League-campagne heeft geprofiteerd van zijn onbekendheid. "In dat Champions League-jaar wist niemand wie Ziyech was. Ook bij Bayern München-uit lieten ze hem bijvoorbeeld helemaal vrijlopen, dat is lekker. Maar nu weten ze wie hij is, hij heeft een transfer gemaakt naar Chelsea, en die trainer (van Getafe, red.) zegt dan: 'Even erop, nu.' En dan heeft-ie een probleem. Je zag gisteren ook dat hij zich eraan ergert."

Kan Hakim Ziyech de Premier League fysiek aan?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
8
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties