Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana

Laatste update:

Burnley, dat de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie, was al na 20 seconden spelen dicht bij de 0-1. Onana hield Datro Fofana echter van scoren af. Wat volgde was een storvloed aan kansen voor Manchester United. Antony (tweemaal), Christian Eriksen en Bruno Fernandes (paal) wisten allemaal het net niet te vinden.

Meer: Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United

In de slotfase van de vermakelijke eerste helft was ook Burnley een paar keer dicht bij de openingstreffer. Mede door goed keeperswerk van Onana ging Manchester United niet met een achterstand de kleedkamer in op het volgepakte Old Trafford. De opdracht voor na rust was simpel: scoren.

In de tweede helft werd ook duidelijk dat Manchester United in verdedigend opzicht erg kwetsbaar is. Burnley had veelvuldig de bal, maar wist niet te profiteren van de zwakke plek bij de thuisclub. Antony had de ploeterende Red Devils op 1-0 kunnen brengen, maar zijn inzet van dichtbij werd gepareerd door Arijanet Muric.

De 1-0 voor Manchester United kwam er alsnog. Antony profiteerde optimaal van geschutter in de verdediging van Burnley en schoof de bal al vallend in de rechterbenedenhoek. De Braziliaanse aanvaller vierde zijn eerste Premier League-goal van dit seizoen uitbundig: hij deed de bal onder zijn shirt, waarmee hij wellicht aangaf vader te zullen worden, en wees naar een Sonic the Hedgehog-poppetje dat hij vanuit het publiek kreeg aangereikt.

Ten Hag besloot kort daarop om Eriksen te laten vervangen door Sofyan Amrabat. Manchester United koesterde de voorsprong en Antony leek de matchwinner te worden. Drie minuten voor het einde sloeg het noodlot toe voor de kwakkelende ploeg van Ten Hag. Onana deelde bij een luchtduel een beuk uit in het gezicht van Fofana en de bal kwam na een VAR-check op de stip te liggen.

Zeki Amdouni liet Onana vervolgens kansloos vanaf elf meter, tot grote vreugde van de meegereisde Burnley-aanhang in de hoek van Old Trafford. Manchester United leek in blessuretijd ook een penalty te krijgen toen een voorzet van Antony tegen de hand van een verdediger van Burnley aankwam, maar ditmaal bleef een check bij de VAR uit. Opnieuw een frustrerende middag dus voor Ten Hag en consorten.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
22
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
4
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
8
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
16
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties