Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

René van der Gijp zet grote vraagtekens bij Ajax-transfer: 'Mis ik iets?'

Laatste update:

Johan Derksen ziet het wél in Dest zitten. "Ja, jij mist iets", reageert hij op Van der Gijp. "Als ik bij Bayern zat en ik had een budgetje... Die jongen is zó jong, en die heeft zó'n loopvermogen en fitheid, die hoef je alleen maar tactisch nog iets te scholen. En dat gebeurt tussen die goede voetballers spelenderwijs op de training. Dat is een jongen die doorlopend die tachtig meter kan overbruggen."

Van der Gijp is niet overtuigd door de argumenten van Derksen. "Toch heb ik het idee bij zo'n jongen: hij is negentien jaar... Speel lekker twee jaar bij Ajax, man. Dan speel je iedere week. Zo'n jongen wil daar direct naar toe, maar ik denk dan bij mezelf: je komt daar niet direct in de basis. Met negentien jaar moet je gewoon iedere week spelen, man."

Derksen zet zijn vraagtekens bij het transferbeleid van Ajax. "Wat ik niet begrijp, is het beleid van Ajax. Ze willen zelf opleiden, en dan gaan ze Dest en Sven Botman, twee uitstekende verdedigers, verkopen. Daar moet dadelijk weer een onduidelijke Argentijn voor terugkomen. Dat Dest bij Ajax niet speelt, begrijp ik overigens al helemaal niet", doelt Derksen op de wedstrijd van Ajax afgelopen zondag bij Sparta Rotterdam (0-1 winst), toen Noussair Mazraoui de voorkeur kreeg boven Dest.

Is Sergiño Dest goed genoeg voor Bayern München?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties